Activiteiten

Op zoek naar een overzicht van de activiteiten die georganiseerd worden voor jong-alumni?

AANBOD

 

Verenigingen

Benieuwd naar de brede waaier aan alumniverenigingen van KU Leuven? Op zoek naar een regionaal aanbod?

OVERZICHT

 

Geef je mening

Zin om zelf mee te beslissen over de plaats of inhoud van een volgende activiteit?

POLLS

 

 

Engagement

KU Leuven zet zich elk jaar opnieuw in om nieuwe initiatieven te ontplooien voor jong-alumni. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om dit alles te ondersteunen. Wil je foto's of video's maken van een activiteit, een leuk verslagje schrijven van een event of gewoon helpen met de opbouw of afbraak? Laat het ons weten! 

 

ENGAGEER JE

 

Reizen

Zin om de wereld te ontdekken? Om nieuwe mensen te leren kennen? Om kennis te maken met lokale KU Leuven alumni overal ter wereld? Dan zit er in ons select aanbod van jong-alumnireizen vast iets voor jou tussen!   

 

BEKIJK ons aanbod

 

Portaal

Wil je inschrijven voor een van onze activiteiten? Zelf beslissen welke mails je nog wil ontvangen - en welke niet? Oude jaargenoten terug opzoeken? Je contact-gegevens aanpassen? Geen probleem, in Alumninet kan je op elk moment je voorkeuren wijzigen.

 

NAAR ALUMNINET

FAQ

Wanneer ben ik een alumnus? Hoe kan ik inschrijven voor een activiteit? Op welke manier kan ik lid worden van een regionale alumnivereniging? Wat is een q-nummer en hoe kan ik er een krijgen? Hoe krijg ik gratis toegang tot de bibliotheken?  

 

VEELGestelde vragen

Contact

Sommige vragen zijn onbeantwoordbaar. Voor alle andere zaken is er Dienst Alumni. Bekijk zeker eerst onze lijst met veelgestelde vragen! Indien je het antwoord niet terug vindt of concrete hulp nodig heeft, kan u altijd een van onze medewerkers om hulp vragen.

 

DIENST ALUMNI

 

 

Ku Leuven nieuws.

Lees meer