U bent hier: Home / Permanente vorming

Permanente vorming

Zin om bij te scholen of je kennis verder uit te diepen? Om professionele redenen of uit persoonlijke interesse? Dit kan aan KU Leuven via postgraduaatopleidingen, permanente vormingsopleidingen met getuigschrift en permanente vormingsactiviteiten (congres, debat, lezing of lezingenreeks, infosessie, symposium of studiedag, opleidingen met attest van deelname, seminarie of workshop).

Het aanbod permanente vorming maakt deel uit van het  ruime aanbod voor levenslang leren van de KU Leuven

Voor een actueel overzicht van het aanbod permanente vorming:

Je kan ook naar een van onze lezingen Kennis & Maatschappij komen, causerieën rond belangrijke maatschappelijke thema's met gerenommeerde sprekers.

KU Leuven-alumni, ouder dan 54 jaar, kunnen ook de lessenreeks van het Algemeen Programma of de Bijzonder Cyclys van de Universiteit Derde Leeftijd Leuven volgen.