U bent hier: Home / Waarom lid worden? / Continue lidmaatschapsvoordelen

Continue lidmaatschapsvoordelen

Hoewel je bijdrage een solidariteitsgebaar is, ontvangen alle leden een lidmaatschapskaart, die de volgende permanente voordelen biedt:

 

Gratis abonnement Campuskrant

Een abonnement op onze gedrukte Campuskrant die je iedere maand gratis thuis wordt toegezonden.

Campuskrant

 

Toegang tot de alumnidatabank

Als alumnus krijg je toegang tot het alumnidatabank via Alumninet. Je kan zo je gegevens aanpassen. Enkel betalende alumni kunnen de gegevens van andere alumni opzoeken.

over de alumnidatabank

 

korting op de sportkaart: €30 per jaar

Prijsvermindering op de sportkaart van de KU Leuven : € 70 voor leden i.p.v. € 100/jaar. Partners en kinderen van alumnileden kunnen genieten van dezelfde korting. De sportkaarten kan je aankopen in het sportsecretariaat of via het online systeem.

meer info    aankoop op sportsecretariaat    online aankopen

 

korting op de fitnesskaart: €145 per jaar

Prijsvermindering op de fitnesskaart van de KU Leuven, al naargelang de termijn: voor 3 maanden betaal je € 60 i.p.v. € 150, voor 6 maanden betaal je € 95 i.p.v. € 230 en voor een jaar betaal je € 155 i.p.v. € 300. De fitnesskaart kan je aankopen in het sportsecretariaat of via het online systeem.

meer info    aankoop op sportsecretariaat    online aankopen

 

Korting op alle alumniactiviteiten

Als alumnus, lid van een alumnivereniging, kan je aan alle alumniactiviteiten deelnemen aan kortingprijs. Zowel bij het inschrijven op voorhand als aan de balie. Bekijk zeker eens de agenda met al onze interessante activiteiten

agenda

 

Faculty Club: gratis aperitief, vergaderzaal + korting op event

  • Gratis vergaderzaal (keuze uit Zaal Begga, Zaal Van Ophem of Zaal Florquin, gratis gebruik volgens beschikbaarheden) bij het nemen van een lunch of diner (3-gangen Arenbergmenu) in het à la carte restaurant voor alle deelnemers voor groepen vanaf 4 personen.
  • Korting op de Business to Academia (B2A) events die 4x/jaar plaats vinden. Volgende event op 15 maart i.s.m. Microsoft. Inschrijvingsprijs is € 55 i.p.v. € 70.
  • Gratis aperitief bij het boeken van een lunch of diner in het à la carte restaurant. Dit gratis aperitief wordt ook aangeboden aan het hele gezelschap aan dezelfde tafel van de  alumnus (max. 10 pers). Dit is het hele jaar door geldig.

 

vergaderzaal    business to academia event    restaurant

 

Deelname aan alumnireizen

Als betalende alumnus kan jij (en je partner) deelnemen aan onze cultuur-historische alumnireizen die we elk jaar organiseren.

bekijk het aanbod

 

Korting op bepaalde KU Leuven Merchandising

Op bepaalde items uit de KU Leuven shop, krijg je als alumnus korting. Zo kan je bv. de KU Leuven verzilverde pin aan € 10/stuk bestellen i.p.v. € 12.

bestel ku leuven pin    KU Leuven shop

 

Gratis toegang bibliotheek

Je hebt gratis recht op alle gebruiks- en uitleenfaciliteiten van de universitaire bibliotheken, i.p.v. een kostprijs van € 25 per jaar. Je hebt ook toegang tot e-bronnen.

bibliotheekkaart aanvragen   universitaire bibliotheken    e-bronnen

 

Maandelijkse nieuwsbrief

Je ontvangt per e-mail onze maandelijkse elektronische nieuwsbrief waarmee we jou op de hoogte brengen van alle nieuws, activiteiten, vacatures en nieuwe tijdelijke lidmaatschapsvoordelen.

abonneer op de nieuwsbrief