U bent hier: Home / Waarom lid worden? / Continue lidmaatschapsvoordelen

Continue lidmaatschapsvoordelen

Hoewel je bijdrage een solidariteitsgebaar is, ontvangen alle leden een lidmaatschapskaart, die de volgende permanente voordelen biedt:

 

Gratis abonnement Campuskrant

Een abonnement op onze gedrukte Campuskrant die je iedere maand gratis thuis wordt toegezonden.

Campuskrant

 

Toegang tot de alumnidatabank

Als alumnus krijg je toegang tot het alumnidatabank via Alumninet. Je kan zo je gegevens aanpassen. Enkel betalende alumni kunnen de gegevens van andere alumni opzoeken.

over de alumnidatabank

 

korting op de sportkaart: € 30 korting per jaar

Prijsvermindering op de sportkaart van de KU Leuven : € 80 voor leden i.p.v. € 110/jaar. De sportkaart kan je aankopen in het sportsecretariaat of via het online systeem.

meer info    aankoop op sportsecretariaat    online aankopen

 

korting op de fitnesskaart: tot €145 per jaar

Prijsvermindering op de fitnesskaart van de KU Leuven, al naargelang de termijn: voor 3 maanden betaal je € 60 i.p.v. € 150, voor 6 maanden betaal je € 95 i.p.v. € 230 en voor een jaar betaal je € 155 i.p.v. € 300. De fitnesskaart kan je aankopen in het sportsecretariaat of via het online systeem. Opgelet de fitnesskaart is enkel geldig als je ook in het bezit bent van een geldige sportkaart.

meer info    aankoop op sportsecretariaat    online aankopen

 

Korting op alle alumniactiviteiten

Als alumnus, lid van een alumnivereniging, kan je aan alle alumniactiviteiten deelnemen aan kortingprijs. Zowel bij het inschrijven op voorhand als aan de balie. Bekijk zeker eens de agenda met al onze interessante activiteiten

agenda

 

Faculty Club: gratis aperitief, vergaderzaal + korting op event

  • Gratis vergaderzaal (keuze uit Zaal Begga, Zaal Van Ophem of Zaal Florquin, gratis gebruik volgens beschikbaarheden) bij het nemen van een lunch of diner (3 à 4-gangenmenu) in het à la carte restaurant voor alle deelnemers voor groepen vanaf 4 personen.
  • Korting op de Business to Academia (B2A) events die 4x/jaar plaats vinden.
  • Gratis aperitief bij het boeken van een lunch of diner in het à la carte restaurant. Dit gratis aperitief wordt ook aangeboden aan het hele gezelschap aan dezelfde tafel van de  alumnus (max. 10 pers). Dit is het hele jaar door geldig.

 

vergaderzaal    business to academia event    restaurant

 

Deelname aan alumnireizen

Als  alumnus kan jij (en je partner) deelnemen aan onze cultuur-historische alumnireizen die we elk jaar organiseren.

bekijk het aanbod

 

Gratis toegang bibliotheek

Als betalend lid van Alumni Lovanienses heb je recht op een gratis bibliotheekkaart van de KU Leuven Bibliotheken (i.p.v. een kostprijs van €25/jaar). Met deze kaart heb je toegang tot alle bibliotheken (met uitzondering van Leercentrum Agora), heb je uitleenfaciliteiten en kan je gebruikmaken van de IT-infrastructuur om ter plaatse (het grootste deel van) de e-collecties te raadplegen.

bibliotheekkaart aanvragen   universitaire bibliotheken   

 

Maandelijkse nieuwsbrief

Je ontvangt per e-mail onze maandelijkse elektronische nieuwsbrief waarmee we jou op de hoogte brengen van alle nieuws, activiteiten, vacatures en nieuwe tijdelijke lidmaatschapsvoordelen.

abonneer op de nieuwsbrief